zorgpension-logo
Bereikbaar van 09:00 t/m 16:30 uur

Wegens groeiend succes van Zorgpension op onze locatie in Woerden, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Ligt jouw hart bij het zorgen voor en ondersteunen van mensen die tijdelijk zorg nodig hebben? Weet jij onze cliënten actief te ondersteunen in het herwinnen van hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid? Dan is Zorgpension op zoek naar jou!!Voor onze locatie in Woerden zoeken we:

Over het Zorgpension

In alle Zorgpension locaties kunnen cliënten terecht voor een compleet verzorgd kortdurend verblijf. Onze cliënten kunnen zich concentreren op herstel na een ziekte of operatie of tot rust komen als het thuis even niet meer gaat. Een professioneel team begeleidt en ondersteunt hen bij het herstel en het herwinnen van zelfstandigheid, met als doel de terugkeer naar huis. Om onze cliënten optimale zorg en ondersteuning te kunnen bieden, wordt nauw samengewerkt met huisartsen, ziekenhuizen en betrokken behandelaars.

Locaties

We hebben vestigingen in Baarn, Bergambacht, Dokkum, Rotterdam, Woerden en Zoetermeer.

Jouw rol

Wie ben jij?

Wat bieden we je?

Solliciteren?

Solliciteer met motivatiebrief en CV.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Yvonne van der Laan, verpleegkundig coördinator, telefoon: 06-28289228.


Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.