zorgpension-logo
Bereikbaar van 09:00 t/m 16:30 uur

Verblijf met verwijzing of indicatie

Kunt u om een medische reden tijdelijk niet thuis wonen? Heeft u na een ziekenhuisopname meer tijd en zorg nodig om verder te herstellen? Dan kunt u op basis van de financiering ‘Eerstelijns verblijf’ bij Zorgpension terecht. Met de verwijzing van uw (huis)arts of een indicatie via de gemeente vergoedt uw zorgverzekering uw tijdelijk verblijf bij Zorgpension. Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten, behalve met de zorgverzekering Caresq. De AGB-code op naam van hoofdcontractant WelThuis is 75750561.

Heeft u geen verwijzing, indicatie of bent u verzekerd bij Caresq? In dat geval zijn de kosten voor verblijf bij Zorgpension voor eigen rekening.

gezellige foto
Gezellige foto

Verblijf zonder verwijzing of indicatie

U bent ook zonder verwijzing van uw (huis)arts of indicatie van de gemeente van harte welkom bij Zorgpension. Wilt u in een van onze Zorgpension locaties verblijven zonder dat zorg en ondersteuning nodig is en gebruik maken van de maaltijden en andere faciliteiten? Dan betaalt u €89,- per dag. 
Kosten voor behandeling, therapie en diëtetiek kunt u eventueel betalen vanuit uw ziektekostenverzekering. De dekking van deze kosten is afhankelijk van uw verzekering. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar uw zorgverzekeraar.

Verblijf via Wmo-financiering

Bij onze locaties Rotterdam, Woerden en Zoetermeer kunt u op basis van Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)-respijtzorg komen logeren. U moet in het bezit zijn van een Wmo-indicatie. Een Wmo-indicatie kunt u aanvragen bij uw gemeente. Voor de geleverde zorg bij Zorgpension betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en verschilt per gemeente. Wij verwijzen u graag door naar het Wmo-loket van uw gemeente voor meer informatie.

gezellige foto

Hulp of advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u overleggen? De transferverpleegkundigen
van Zorgpension adviseren u graag.

Contactgegevens Transferbureau Zorgpension

Telefoon: 088 – 023 47 40
Mail: info@zorgpension.org