zorgpension-logo
Bereikbaar van 09:00 t/m 16:30 uur

Verzorgenden 3 IG & Verpleegkundigen MBO niveau 4

Begin november 2020 opent Zorgpension een prachtige, nieuwe locatie in Bergambacht. Zorgpension vestigt zich hier samen met InBeweging (revalidatiezorg). We delen dan alleen een speciaal voor ons gebouwd pand en gaan ook samenwerken. Voor ons nieuwe team Zorgpension Bergambacht zijn wij op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen die ons willen helpen Zorgpension Bergambacht op te bouwen en het leuk vinden om nauw samen te werken met de collega’s van InBeweging. Ligt jouw hart bij het zorgen voor en ondersteunen van mensen die tijdelijk zorg nodig hebben? Weet jij onze cliënten actief te ondersteunen in het herwinnen van hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid? Dan is Zorgpension op zoek naar jou! Voor het nieuwe team zijn wij op zoek naar:

Over het Zorgpension

In alle locaties van Zorgpension kunnen cliënten terecht voor een compleet verzorgd, kortdurend verblijf. Onze cliënten kunnen zich concentreren op herstel na een ziekte of operatie. Een professioneel team begeleidt en ondersteunt hen bij dit herstel en het herwinnen van de zelfstandigheid, met als doel de terugkeer naar huis. Om onze cliënten optimale zorg en ondersteuning te kunnen bieden, wordt nauw samengewerkt met huisartsen, ziekenhuizen en betrokken behandelaren.

Locaties

Zorgpension heeft op dit moment vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer, Woerden en Baarn. In november 2020 openen twee nieuwe vestigingen: Bergambacht en Dokkum.

Jouw rol

Wie ben jij?

Wat bieden we je?

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 11 september 2020 naar Kirsten van Nieuwkoop, manager Zorgpension: k.vannieuwkoop@zorgpension.org.

Meer weten?

Voor meer informatie over inhoud van de werkzaamheden kan je contact opnemen met:


Voor meer informatie over de organisatie Zorgpension of sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met: