zorgpension-logo
Bereikbaar van 09:00 t/m 16:30 uur

Ben jij verpleegkundige met talent om te triageren of interesse om dat te leren? Hou je ervan om samen met je collega’s te werken aan de juiste zorg op de juiste plek voor onze ELV cliënten gedurende het verblijf bij een van onze locaties en na ontslag? Dan is werken bij het Transferbureau van Zorgpension een interessante uitdaging voor jou!

Over Zorgpension

Zorgpension biedt kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV): herstelgerichte zorg voor mensen die om een medische reden tijdelijk niet thuis kunnen verblijven. Een professioneel team begeleidt en ondersteunt hen bij het herstel en het herwinnen van de zelfstandigheid. Met als doel de terugkeer naar huis. Om onze cliënten optimale zorg en ondersteuning te kunnen bieden, wordt nauw samengewerkt met huisartsen, ziekenhuizen en betrokken behandelaars.

Locaties

Zorgpension heeft locaties in Rotterdam, Zoetermeer, Woerden, Baarn, Bergambacht en Dokkum. Het Transferbureau werkt vanuit Zorgpension Woerden.

Het Transferbureau

Je bent onderdeel van een klein, maar ondernemend team waar je van betekenis bent, dat volop in ontwikkeling is en waar nog alle ruimte is om ideeën te verwezenlijken. Als transferverpleegkundige onderzoek je of mogelijke cliënten die door verwijzers worden aangemeld, in aanmerking komen voor verblijf bij Zorgpension. Daarnaast begeleidt je het ontslag van de cliënt. Hiervoor heb je niet alleen contact met de verwijzer, maar ook met de familie of mantelzorger en andere ketenpartners.

Jouw rol:

Wie ben jij?

Wat bieden we je?

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV naar S. Verburg en M. Bruinsma, Transferverpleegkundigen Zorgpension, info@zorgpension.org.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het Transferteam via 088-0234740 of info@zorgpension.org.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.