zorgpension-logo
Bereikbaar van 09:00 t/m 16:30 uur

Tijdelijke zorg op maat

Bent u op zoek naar een tijdelijk verblijf waarbij zorg en ondersteuning 24 uur per dag voorhanden is? Dan bent u bij Zorgpension aan het juiste adres. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel naar huis kunt. Zorgpension beschikt over fijne eenpersoonskamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een tv, Wifi en een hoog/laag bed. Er zijn ook enkele tweepersoonskamers. Uw visite is altijd van harte welkom, de meeste locaties hanteren namelijk geen bezoektijden. Bekijk onze verschillende locaties hieronder.

 • Zorgpension Baarn

  Zorgpension Baarn is gevestigd op de tweede verdieping van het Meander Medisch Centrum. We hebben 16 beschikbare plaatsen. In een gezellig ingerichte algemene ruimte kunt u genieten van een kopje koffie en samen met anderen een lekker hapje eten. Uiteraard zijn er 24 uur per dag medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

 • Zorgpension Rotterdam

  Op de vierde etage van het voormalige Havenziekenhuis vindt u Zorgpension Rotterdam locatie Havenpolikliniek. Er zijn 28 plaatsen beschikbaar. De twee gezamenlijke ruimtes hebben een prachtig uitzicht over de Maas of het Haringvliet. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar om de benodigde zorg en ondersteuning te bieden.

 • Zorgpension Woerden

  Zorgpension Woerden is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis. We beschikken over 32 plaatsen. In de twee gemeenschappelijke ruimtes kunt u een spelletje spellen, een drankje drinken en samen een hapje eten. Uiteraard zijn er 24 uur per dag medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

 • Zorgpension Zoetermeer

  Zorgpension Zoetermeer ligt achter het LangeLand Ziekenhuis, in de buurt van het Stadshart van Zoetermeer. Op de tweede verdieping van het pand zijn 25 eenpersoonskamers en één tweepersoonskamer aanwezig. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet. U kunt in twee gemeenschappelijke ruimtes samen met anderen koffie drinken en genieten van een heerlijke maaltijd. Dag én nacht zijn er medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen geven.