Tijdelijke zorg op maat

Bent u op zoek naar een tijdelijk verblijf waarbij zorg en ondersteuning 24 uur per dag voorhanden is? Dan bent u bij Zorgpension aan het juiste adres. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel naar huis kunt. Zorgpension beschikt over fijne eenpersoonskamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een tv, Wifi en een hoog/laag bed. Er zijn ook enkele tweepersoonskamers. Uw visite is altijd van harte welkom, informeert u bij de locaties naar de bezoektijden. Bekijk onze verschillende locaties hieronder.

 • Zorgpension Baarn

  Zorgpension Baarn is gevestigd op de tweede verdieping van het Meander Medisch Centrum. We hebben 16 beschikbare plaatsen. In een gezellig ingerichte algemene ruimte kunt u genieten van een kopje koffie en samen met anderen een lekker hapje eten. Uiteraard zijn er 24 uur per dag medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Rotterdam

  Zorgpension Rotterdam vindt u in het prachtig gerenoveerde gebouw De State (Van Beethovenlaan 60) in Hillegersberg. In dit gebouw zit ook een locatie van Welthuis (verpleegzorg) en Transmitt (revalidatie). Sinds begin dit jaar wordt dit pand in drie fasen gerenoveerd. Fase 1 is nu afgerond en dat betekent dat we voorlopig al tien Zorgpension kamers met eigen sanitaire kunnen aanbieden. Cliënten eten in de gezellige Brasserie. Begin 2022 is de hele renovatie klaar en is er plaats voor maar liefst 30 cliënten.

Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Woerden

  Zorgpension Woerden is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis. We beschikken over 32 plaatsen. In de twee gemeenschappelijke ruimtes kunt u een spelletje spellen, een drankje drinken en samen een hapje eten. Uiteraard zijn er 24 uur per dag medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Zoetermeer

  Zorgpension Zoetermeer ligt achter het LangeLand Ziekenhuis, in de buurt van het Stadshart van Zoetermeer. Op de tweede verdieping van het pand zijn 25 eenpersoonskamers en één tweepersoonskamer aanwezig. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet. U kunt in twee gemeenschappelijke ruimtes samen met anderen koffie drinken en genieten van een heerlijke maaltijd. Dag én nacht zijn er medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen geven.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Bergambacht

  De Molenhoeve biedt plaats aan 22 cliënten. Zij verblijven in een eenpersoonskamer met eigen sanitaire. Op de begane grond en op de eerste verdieping kunnen de cliënten samen eten of bezoek ontvangen in een gezellig ingerichte huiskamer. Op het terras is het heerlijk toeven tijdens mooie en warme dagen. Ook de ideale plek om te genieten van het prachtige landelijke uitzicht.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Dokkum

  Zorgpension Dokkum vindt u op de tweede verdieping van De Sionsberg. Voorlopig nog met zestien bedden verdeeld over zes eenpersoonskamers en vijf tweepersoonskamers. Vanuit de mooie ruime huiskamer heeft u een prachtig uitzicht over Dokkum. Er staat een ontzettend leuk en bekwaam team klaar om u alle zorg te bieden die nodig is. Het team bestaat uit allemaal medewerkers uit Dokkum of nabije omgeving.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image